En weekend på HMI

Overvejer du at tage på efterskole?

Nu får du muligheden for at prøve det af – på Hou Maritime Idrætsefterskole 28. maj kl. 17.00 til 30. maj kl. 13.00.
I løbet af en weekend på HMI prøver du:

Linjefag 1 – vælg mellem 1) Sejlads (J-80 kølbåd) , 2) Outdoor (klatring og kajak), 3) Fodbold (Goal Station, teknisk træning og spil) og 4) Håndbold (teknisk træning og spil).

Linjefag 2 – vælg mellem: 1) Jollesejlads i laserjolle, 2) Boardsport (windsurfing) 3) Ketchersport (badminton) 4) Dykning (snorkling) 5) Fitness for piger

Derudover oplever du en masse forskellige efterskoleaktiviteter, møder nye mennesker og fornemmer stemningen af at være på efterskole. Måske ved du ikke helt om efterskole er noget for dig, måske er du helt sikker på at du skal afsted – men kom med på En weekend på HMI og få en fed sommeroplevelse sammen med en masse andre, der synes det dér efterskole lyder lidt spændende.

For at deltage skal du være mellem 11-15 år. Ved tilmelding skal du vælge, hvilken linje du vil prøve af, og hvis I kommer flere kan I ønske at dele værelse. Skriv blot navnene i kommentarfeltet og at I ønsker at dele værelse.
Vi glæder os til at se dig!
Arrangementet er GRATIS – inkl. linjetræning, efterskoleaktiviteter, måltider og overnatning på elevværelse.

Gratis bustransport

Hvis du bor på Sjælland, Fyn eller i Nordjylland er det muligt at blive kørt frem og tilbage til arrangementet med bus. Østbussen stopper i København, Slagelse, Odense og Fredericia. Nordbussen stopper i Aalborg, Randers og Aarhus. Info om nærmere bestemt opsamlingssted, samt pladsbestilling til bussen sker tæt på arrangementsstart.

Har du spørgsmål til campen kan du skrive til: rasmusbak@houmi.dk.

 

Sidste frist for tilmelding: 1. maj 2021.

 

Tilmeld