Begivenheder

Camps

Begivenheder på HMI i løbet af året

Er du nysgerrig på et efterskoleophold på Hou Maritime Idrætsefterskole, er du meget velkommen til at besøge os på en af vores besøgsaftener eller på Efterskolernes Dag.

Måske har du fået os anbefalet fra familie eller bekendte, og måske har du fundet os på de sociale medier eller på Google. Uanset hvordan du har fået kendskab til os, anbefaler vi, at du besøger os for at få en fornemmelse af vores faciliteter, stemningen på skolen og omgivelserne i Hou.

Se datoerne for besøgsdage og -aftener

I løbet af sommerferien er det muligt at deltage i Hou Maritime Familiehøjskole. En sjov og aktiv ferie for hele familien – børn, unge, voksne og bedsteforældre.

Om formiddagen prøver forældrene kræfter med en selvvalgt aktivitet, imens børnene laver andre aktiviteter. Og efter frokost hygger familierne sig med fælles aktiviteter.

Læs mere om Hou Maritime Familiehøjskole

Som elev på Hou Maritime Idrætsefterskole inviterer vi din familie på besøg i løbet af skoleåret. Det kan være til Forældredag, julearrangement eller måske deltagelse i et af vores motionsløb.

Det varierer fra år til år, hvilke arrangementer vi laver, så derfor kan vi heller ikke med sikkerhed sige, hvilke begivenheder, der vil foregå i skoleårene fremover.