For forældre

FØRSTE ÅR HJEMMEFRA

GRUPPELÆRERE

VAGTLÆRERE

MEDICIN RETNINGSLINJER

BILLEDE- og VIDEO KODEKS

FORÆLDRE ÅRGANG 23/24

FORÆLDRE ÅRGANG 24/25

Første år hjemmefra

Det er forståeligt, at man som forælder kan være bekymret for ens barn, når han/hun skal være væk hjemmefra i en længere periode for første gang.

Vi ved godt, at I som forældre vil sikre jer, at jeres børn får de bedste muligheder og trygge rammer at vokse i. Og I kan være helt rolige: Vi passer godt på jeres børn, mens de bor hos os.

Jeres børn kommer til at gennemgå en kæmpe personlig udvikling i løbet af skoleåret på HMI – I vil kunne følge med i processen og se forvandlingen, når I får dem hjem i ferierne. I vil se, at de vokser indeni; at de får tillid til sig selv og deres egne evner; at de bliver selvstændige og ansvarlige unge mennesker.

 

Samarbejdet i fokus

Vi stiller krav til de unge mennesker, og vi giver dem ansvar, ja. Men I kan være sikre på, at vi samtidig passer godt på dem. Vi er bevidste om vores ansvar, og vi er dygtige til at bære det – som lærere og som mennesker. Der er altid en skulder at græde ud ved, og vi står klar, hvis de unge oplever problemer – og det er altid i samarbejde med jer.

Vi er meget opmærksomme på sikkerheden – både i og uden for undervisningen. Der er udarbejdet sikkerhedsinstrukser for alt lige fra løb, til klatring og selvfølgelig alle vores vandaktiviteter.

INGEN er på vandet med mindre vejrliget er godkendt af vores yderst kompetente undervisere, og ingen tager på vandet, før de har gennemgået forsvarlig undervisning og bevist deres kompetencer.