fbpx

Teater

Teater er for dig, der brænder for at bruge din fantasi og kreativitet i samspil med andre. I teater arbejder vi med udgangspunkt i krop, intellekt og stemme. Måske har du allerede prøvet at arbejde med drama og teater tidligere, måske bliver det noget helt nyt, du kaster dig ud i. Under alle omstændigheder lover vi dig, at du kommer til at lære dig selv og resten af holdet rigtig godt at kende. Vi skal grine rigtig meget og opleve spændingen ved at springe ud i noget, der kommer til at flytte grænser.

I undervisningen skal vi bl.a. arbejde med improvisation, fysisk teater, performance, naturalistisk teater, teatersport, stand-up og scenografiens muligheder. Der kræves ingen specielle forudsætninger for at være med på teater. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde i tæt fællesskab med andre.

Holdet skal arbejde med at fremføre både mindre og større forestillinger, og du bliver fortrolig med at være på og formidle en historie for et publikum. Vi skal også inspireres af at se teater og af forskellige gæstelærere.