fbpx

Løb

Du kan sikkert allerede løbe – men kunne du tænke dig at blive god til at løbe så stiller vi op med træner og træningspro- grammer. På HMI efterskole træner vi hen imod at deltage i forskellige løb rundt omkring i Danmark, her findes der både udfordrende 5 km, 10 km og 1⁄2 marathon distancer hvor du kan prøve dig selv af.

Påvirk dit humør og giv dig selv overskud Det har i mange år været velkendt blandt løbere, at tilstrækkelig effektiv træning kan ende med et mentalt og fysisk kick, der gi- ver følelsen af at være ”høj” – det er det såkaldte ”runners high”, som vi, sammen med dig vil jagte. Vi vil skabe et trænings- miljø der skaber grundlaget for at løb bliver mere end blot en aktivitet – det bliver en del af dig som du slet ikke kan undvære.

 

Løb på alle niveauer
På HMI efterskole arbejder vi med løb på alle niveauer. Vi bygger på at have et sjovt og godt træ- ningsmiljø med en god blanding af træning, konkurrencer og social samvær. Vi under- viser med afsæt i et højt fagligt niveau og sørger for spændende og varieret træning. Alle kan være med og træner efter eget ni- veau og ambitioner.

 

Lær at løbe
Underviseren vil hjælpe dig med rådgivning ved den daglige træning og træningsplanlægning, ligesom du også vil blive rådgivet i forhold til de konkurrencer vi deltager i. En vigtig del af vores fokus i de 4 ugentlige lektioner vil også være på at give dig værdifuld viden om kost og ernæring set fra en løbers verden.