Innovation og projektledelse

For dig med skabertrang
Enten er du allerede god til at få anderledes ideer eller også vil du gerne lære det….. Alene og sammen med andre kan du her være med til at skabe, udvikle og gennemføre ideer og projekter ud over det sædvanlige.

I vores foranderlige verden er der brug for mennesker med evnen til at tænke utraditionelt og få ideer om alt fra design til events, gjort til virkelighed. Der er brug for mennesker med ”power” og skaberlyst. I dette fag tager vi alle midler i brug for at få dine bedste ideer på banen og samtidig lærer du at samle trådene og fokusere så dine gode ideer både kan realiseres og give værdi til andre. Du lærer at se muligheder, som andre ikke ser, og så lærer du ikke mindst at turde tænke anderledes.

Værktøj til din fremtid
Vi knytter teori til de praktiske erfaringer, men ikke for teoriens skyld. Alt hvad du lærer bliver anvendt i virkelige projekter. Du får værktøjer som du kan bruge som et innovativt menneske i en global og foranderlig verden. Vi har fokus på:

Projektledelse – Når ideer bliver til virkelighed. Du tilegner dig brugbare værktøjer, så du lærer at styre processen fra ide’ til afvikling af et projekt.

Social innovativ – Når det ikke er ligegyldigt hvad du gør for andre. Et helt særligt projekt udtænkt af dig og de andre som gør en stor forskel for andres hverdag og livssituation.

 

Kulturel innovation – Når poesi, teater, musik, kunst eller elektronik sætter verden i stå for et øjeblik og giver store oplevelser. Vær med til at lave et arrangement som det bliver svært at glemme igen for de andre på din årgang.

Book en rundvisning hvis du ønsker at få svaret på om HMI kunne være en efterskole for dig.