Fitness Bootcamp

Det sker bl.a., når du deltager på Fitness Bootcamp:

  • Din grundform forbedres markant, hvilket betyder, at risikoen for skader reduceres
  • Du opnår et større udbytte af din træning på din hovedlinje
  • Du får mere energi og din koncentrationsevne forbedres
  • Din koordinationsevne udvikles yderligere
  • Dit hjerte og dine lunger styrkes og din fedtforbrænding sættes i vejret
  • Stemningen på holdet giver dig et helt særligt løft og du træner uvilkårligt lidt hårdere
  • Du går fra træningen med ” YES-følelsen” og et smil på læben, du rykkede igen dine egne grænser.

Fitness er populært som aldrig før. De seneste undersøgelser viser, at intervaltræning (mix af konditions-, styrke- og smidighedstræning) er den mest effektive træningsmetode. På HMI efterskole vil vi derfor præsentere flere forskellige træningsformer bygget op omkring dette princip f.eks. med udgangspunkt i boksning eller dans. Du bliver udfordret i:

Super Circuit, den ultimative intervaltræning
Hård konditionstræning og super effektiv styrketræning. De små hjælpemuskler udvikles effektivt og de store muskelgrupper stabiliseres ved brug af vægtstænger, håndvægte og elastikker. Ukompliceret og fleksibel træning. Klassen kan bygges op på et utal af måder og kan trænes både uden- og indendørs i stil med crossfit.

Zumba® Fitness
Sikker, effektiv og udfordrende dans og træning med masser af bløde bevægelser, løse hofter og måske til tider lidt grænseover- skridende øvelser. Trinene introduceres gradvist, hvorefter de indgår i danseserier. Zumba® Fitness = Sved på panden, smil på læben og masser af kondition- og muskelopstrammende træning.

 

Hot Stuff, performance og præcision
Er udfordrende træning med masser af koreografi, hvor der samtidig er fokus på energi, udstråling og stil. Byd ind med ideer til koreografien! Du vil opleve at blive presset til at yde de sidste 10 %, at sveden driver og de sidste fire gentagelser måske ikke helt er de sidste fire gentagelser.

Piloxing ®
Prøv den seneste træningstrend fra USA, træn som stjernerne fra Hollywood!
Vi tager det bedste fra boksning-, pilates- og danseverdenen og blander det til en heftig cocktail. Resultatet er: Benhård, effektiv og højenergisk intervaltræning med et touch af roughness og sexyness.

Indian Balance ®
Er den nye træningsform indenfor Body og Mind. Stå af ræset, nyd musikken, vær i nuet til Indian Balance ®. Koncentration, udholdenhed, fleksibilitet og dyb afspænding er hovedingredienserne i denne harmoniske træningsform.