fbpx

Økonomi

Skolepenge betales forud og 1. rate på 5000 kroner betales 1. juni 2 mdr. før. Det resterende beløb for det samlede ophold fordeles ligeligt på 10 rater. Sidste betaling er 1. maj.

Indmeldelsesgebyret betales løbende over 3 gange dog senest den 1. februar. Vi sender faktura til brug for indbetaling. Tøjpakken og skolerejsen er inkluderet i skolepengene. Indmeldelsesgebyret dækker udgifter i forbindelse med administration og tøjpakke. Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke.

SRC og Duelighedsbevis betales herudover pt. hhv. 503kr for SRC og Duelighedsbevis 350kr.

Lommepenge og den enkeltes transportudgifter er ikke inkluderet.

Alle elever skal medbringe et IT-værktøj, der kan gå på trådløst net, og åbne et word-dokument.

 

Statsstøtte

Vi sender alle nødvendige papirer i forbindelse med ansøgning om statsstøtte. Hver familie har mulighed for at søge staten om tilskud til opholdet og dermed få reduceret ugeprisen.

 

Afbrydelse af ophold

Skoleopholdet kan kun afbrydes efter forudgående mundtlig samtale og yderligere via skriftlig henvendelse til skolens forstander. I tilfælde, hvor enten I eller skolen træffer en beslutning om afbrydelse af skoleopholdet, vil I blive opkrævet betaling for løbende uge plus 3 ugers skolepenge uden statsstøtte.

 

Prisberegning

Prisen for skoleåret 2018/2019 er 2395 kr. pr. uge. Hver familie har mulighed for at søge staten om tilskud til denne pris og dermed få reduceret ugeprisen. For at beregne den individuelle pris henviser vi til: Efterskoleforeningens prisberegner.

Et skoleår på HMI er 42 uger.

Har I brug for mere information om økonomi og efterskole, da er I meget velkomne til at kontakte Anita Davidsen, 86 55 71 00 eller info@hmi.dk.