Østjyske Mestre i indendørs fodbold - elevblog

11. januar, 2016

Lørdag den 9. Januar, tog HMI til Hedensted for at spille årets ØM i indendørs fodbold. Dagen startede allerede kl 07.00 hvor der var morgenmad. 07.30 gik turen så mod Hedensted. Vi havde 4 hold med til stævnet, to pige hold og to drenge hold. Drenge 1 sikrede sig en plads videre, med en sikker 1. plads i deres pulje med 4 kampe og 12 point. Der var en del dramatik i pulje kampene, f.eks. et direkte rødt kort til en modspiller for at have skubbet Magnus Legind. Magnus som havde en helt fantastisk dag i målet for Drenge 1.

De 3 andre hold gik også videre til næste runde. Seks hold i hver række (A-B) gik videre til de næste runder, hvor de 5 bedste hold så gik videre til til DM i Indendørs senere på året. Der var derfor store chancer for at HMI ville få 4 hold med til DM efter de indledende puljer. De 6 hold blev delt til to, 3 holds puljer. Drenge 1 spillede sig endnu engang sikkert videre fra deres pulje efter de først besejrede Hedemølle og derefter Mariager. Piger 1 kunne til sidst ikke afgøre selv, om de skulle i Semifinalerne, og dermed sikre en DM plads. Det krævede en BGI sejr på minimum 6-0. Det lykkedes BGI at vinde kampen 8-0 og dermed var alle hold videre til semifinalerne.

Her skulle Drenge 1 mod et af favorit holdene. Nemlig BGI’s første hold. Der var lagt op til et brag af en kamp, især fordi at BGI allerede havde slået to andre HMI hold ud i semifinalerne. Det blev et brag af en kamp! Det blev en kamp som Drenge 1 styrede hele vejen igennem, det endte dog med at blive lidt for spændende til allersidst. BGI udligner til 5-5 med ca. 10 sekunder tilbage. Da det er Knockoutfase spiller man så til sidst scorede mål. Der gik dog ikke lang tid inden Jeppe Iversen, kunne sende bolden i nettet og sikre Drenge 1 finalen pladsen, til stor stort jubel på banen. En finale plads som var fortjent efter en fatastisk velspillet kamp, med en lidt ringe dommer.

I Finalen ventede Brøruphus, et hold som havde vundet over BGI og på papiret så stærke ud. De lagde også godt ud med et flot mål. Men efter få minutter af kampen var den næsten allerede afgjort. Drenge 1 spillede Bjergsnæs ud af banen og det blev til en flot 8-3 sejr og dermed sikrede vi os guld i A rækken. De 2 pigehold kom begge på 4. plads i deres række mens Drenge 2 fik en 3. plads i deres pulje.

En fantastisk dag, i en fantastisk kulisse. Virkelig en fed dag, med mange tilskuere der råbte og skreg hele tiden. Det var en super fed oplevelse! Ikke noget man oplever hver dag!

– Victor Andersen, Drenge 1