Østjyske Mestre i fodbold - Kampreferat!

06. april, 2016

Fodboldspillerne på HMI var til Østjyske Mesterskaber og der stod denne gang DM kval på spil. Vi havde et Pige A hold, et Drenge B hold og et drenge A hold med og alle klarede sig virkelig flot.

PIGE A
Efter 2 puljekampe med en vundet og en tabt kamp kom pigerne videre til semifinalen, hvor Levring ventede.
Pigerne spillede virkelig flot og kom foran 1-0 – desværre brændte de 4-5 gyldne muligheder for at komme yderligere foran.
Så sker der desværre det, at Levring får udlignet og derefter går de direkte i straffesparkskonkurrence. Her er pigerne desværre ikke skarpere end Vivild og må derfor erkende nederlaget – lidt ærgerligt, men flot indsats piger!

DRENGE B
Drengene B spillede sig som pigerne også videre fra puljen og stod i semifinalen mod Vivild. Kampen blev desværre tabt 1-3 efter føring på 1-0. Semi blev endestationen for drengene, der ellers kæmpede alt hvad de kunne, men måtte se sig slået ud. Flot!

DRENGE A
Drenge A startede lidt rustent med et nyt forsvar – vi skulle møde Levring og spillede faktisk en fin kamp – skabte flere store muligheder, men fik ikke scoret og tabte derfor 0-1.

Anden kamp mod Gudenådalen skulle dermed vindes og med mindst 2-0 for at vi stadig ville vinde puljen. Det klarede drengene i flot stil. Nærmest uden at give nogle chancer væk vandt vi 3-0 og dermed skulle vi møde Tirstrup i semifinalen. Den vandt vi sikkert 2-0 og så stod vi pludselig i finalen med meget slidte ben og uden de store kræfter tilbage.

Modstanderen skulle igen være Gudenådalen, der i straffe havde vundet deres semifinale over Vivild. Vi satte os hurtigt på spillet og viste ikke store tegn på træthed før Jonas Boesen bad om at blive skiftet ud. Heldigvis kom bolden ikke ud af spil og Jonas valgte at tage bolden fra midterlinjen ud over venstre kant og ind i feltet, hvor han køligt – med tåen – hamrede bolden i fjerneste målhjørne – 1-0 og Jonas blev skiftet ud!

I anden halvleg øgede Magnus Friis efter hjørnespark og headede den flot ind – 2-0 og nu lugtede det af guld. Drengene kørte den sikkert hjem og jubelen kunne bryde løs.

Tak for en god dag.

Fodboldlærerne