Håndbold DGI-Turnering

16. marts, 2016

Vi var nu på vej mod Balle Musik- og Idrætsefterskole. Turen dertil havde varet halvandet time, i en gammel minibussen som havde store mangler på benplads, men vores anlæg gjorde turen til en fest!

Vi ankom til hallen og startede kort efter op med opvarmningen, som kørte rigtig fokuserende. Man kunne virkelig mærke alle var klar til at gå ind og give deres andel for at de andre hold ikke skulle få et ben til jorden.

Vi startede kampen op, og havde fra starten fået af vide, at vi skulle starte med at tage det roligt, og spille bolden rundt, men straks efter blev der kaldt en Barcelona og Kristoffer kom igennem forsvaret og scorede 1-0. Op til de første 10 minutter spillede vi lige op med dem og resultatet var 5-5. Derefter begyndte vi at tage fat i forsvaret og tænke os om, og det gav kort efter tre kontramål der pyntede på tavlen. Vi gik til halvleg med en firemålsføring.

Vi havde stadig fuldt styr på forsvaret i anden halvleg, og kørte mindst ligeså godt i angrebet, hvor de hverken kunne stoppe vores indspil, eller vores mange gennembrud. Vi begyndte straks at trække fra de trætte spillere fra Balle, der lavede flere og flere fejl. Da vi var tolv minutter inde i anden halvleg, kunne vi godt se at den var sikret, da vi nu havde en syvmålsføring. Så vi begyndte at skifte noget mere ud for at alle ville få tid på banen. Otte minutter efter havde vi sejren i hus, resultatet blev 20-14. Vi var nu meget trætte, men havde stadig en kamp mere tilbage, der skulle vindes.

Vi har allerede spillet den første kamp i dag, og er godt trætte, da vi skal på banen med det samme igen og nu mod Brøruphus, som vi, i efteråret, tabte med 4 mål til. Efter et fremragende spillet ØM i februar ved vi, at det er en kamp, der uden tvivl SKAL vindes og helst uden, at det bliver for tæt. Kampen er startet, og vi er ovenpå fra starten. 11-4 lyder føringen, lige inden udmattelsen rammer hele holdet, og det kan lige pludselig nemt ses, at vi er rustne ovenpå en musical og med kun 1 træning i baghånden den sidste halvanden uge. Vores angreb går ned, og vi har for tidlige afslutninger, som ikke rammer, imens vores forsvar er helt hen vejret. 14-11 og der er ved at være spænding med kun 9 minutter igen. Der bliver skiftet lidt ud, og vi får nogenlunde styr på angrebet, imens vores forsvar igen står stærkt. 16-12 med 5 minutter igen, hvor vi føler os sikre på sejr. Da slutfløjtet lyder er stillingen 18-13.