Østjyske Mestre 2016

09. januar, 2016

Lørdag d. 9/1 var 4 hold i kamp om de Østjyske mesterskaber i indendørs fodbold. Det afvikles altid i Hedensted idrætscenter, hvor der er 3 haller til rådighed og plads til de mange tilskuere der kommer fra de efterskoler der deltager.

Vores hold klarede sig rigtig flot og efter puljekampene var alle 4 hold videre til mellemrunden, hvor der så var seks hold tilbage. Alle 4 hold gik videre til semifinalerne og vi er altså rigtig imponerede af det – det er vist noget af det flotteste vi har præsteret på HMI.

Semifinalerne blev dog en rigtig hård matchning og Pige A, Pige B og Drenge B tabte deres og skulle så i kamp om 3/4 pladsen. Begge pigeholdene var vist ved at være lidt slidte, men kunne se tilbage på 2 flotte 4. pladser og kvalifikation til DM. Drenge B vandt deres og sluttede på en rigtig flot 3. plads og kunne modtage medaljer.

Drenge A røg i semifinale mod BGI Akademiet og det var naturligvis den hårdeste semifinale vi kunne få, men drengene ville bare videre og spillede en fantastisk flot semifinale, hvor vi var ovenpå hele tiden. Vi førte 2-0, 3-1, 5-3 og da båthornet lød stod der 5-5 og kampen gik videre til første scorede mål og vi havde bolden. Drengene fik spillet frem til en god afslutning og Jeppe scorede – stor forløsning! I finalen ventede Brøruphus og efter at være kommet bagud 0-1, så så drengene sig ikke tilbage og sejren kom til at lyde på sikre 7-2.

Kæmpestort tillykke med det drenge!