fbpx

Sejlads og oplevelser på

Elsker du at sejle, eller er du klar på at lære, hvor dejlig det er at have vind i sejlene.  Så er det HMI’s sejlerlinje, du skal vælge. Et år på sejlerlinjen vil give dig unikke oplevelser sammen med dine kammerater, hvor fællesskabet er i højsædet. Om du er en erfaren sejler eller har din første sejltur til gode spiller ikke den store rolle, bare du har lyst til at lære.

Nøgleordene er teamwork – ledelse – oplevelse.

I løbet af et år på HMI’s sejlerlinje vil du lære om alle aspekerne, som får en båd til at sejle hurtigt og sikkert fra A til B, trim af sejl, taktik, strategi og navigation. Rollerne går på skift ombord, om du er kaptajn eller står for trim af sejl, så er begge roller vigtige for at få båden til at sejle. Derfor at teamworket ombord i højsæde.

Vi sejler udover de skemalagte timer næsten en måneds tursejlads i skolens både. Her får du virkelig mulighed for at bruge dine kompetencer og nyde fællesskabet i Danmarks mange hyggelige havne.
Udover tursejlads har vi også kapsejladsens intensitet og action. Vi sejler bl.a. Oxbridgecup, machrace i machracenteret i Hou og Fyn Rundt i foråret.

Du får også mulighed for at tage Duelighedsbevis og SRC (VHF) certifikat, og for de allerivrigste er det muligt at tage Yachtskipper 3.

 

Oplev Sejladslinjen helt tæt på Se filmen herunder og få et indblik i Sejladslinjen.

Stefan Gerber

Sejlads

E-mail: ge@hmi.dk

Medstifter af HMI's sejlerlinje samt underviser på linjen gennem 26 år. Erfaren tursejler, In og Offshore i europæisk farvande. Bemyndiget af Søfartsstyrelsen som censor til Duelighedsprøver. Yachtskipper af 1. grad med Flodskipper Certifikat.

Jacob Karstoft Ebbensgaard

Matematik, Surf, Sejlads, Gruppelærer

E-mail: je@hmi.dk

Lærke Buhl

Surf, Surfing, Sup