Sejlads og oplevelser på

Hvis du godt kan lide at have vind i sejlene, så er det HMI idrætsefterskoles Sejlerlinje, du skal vælge. Du behøver ikke have sejlererfaring – bare du er vild med vand! Det er lysten, der driver værket – teamwork, tålmodighed og topmotivation er nøgleordene.

I løbet af et år på HMI Efterskoles Sejlerlinje modtager du superkvalificeret og engageret undervisning i bådvedligeholdelse og restaurering, til/afrigning, trim, navigation, VHF-brug, knob, praktisk sejlads i kølbåd, matchrace, kap- og distancesejlads samt naturligvis sejladsteori og nødprocedurer.

Rollen som kaptajn går på skift, og vi sejler udover efterskolens skemalagte timer, næsten en hel måneds tursejlads! Blandt andet linjeture, weekendture samt den afsluttende sejlerlejrskole, hvor hele idrætsefterskolen, i en uge, sejler på tur. Det er også muligt gratis at deltage i Hou Bådelaugs onsdagssejladser og matchrace centrets mandagssejladser.

På sejlerlinjen lærer du at færdes til søs, får styr på sikkerheden og tilmed erhverve dig to internationale certifikater: Duelighedsbeviset for lystsejlere og SRC-cerfikat.

 

Oplev Sejladslinjen helt tæt på Se filmen herunder og få et indblik i Sejladslinjen.

Stefan Gerber

Sejlads

E-mail: ge@hmi.dk

Medstifter af HMI's sejlerlinje samt underviser på linjen gennem 26 år. Erfaren tursejler, In og Offshore i europæisk farvande. Bemyndiget af Søfartsstyrelsen som censor til Duelighedsprøver. Yachtskipper af 1. grad med Flodskipper Certifikat.

Jacob Karstoft Ebbensgaard

Matematik, Surf, Sejlads, Gruppelærer

E-mail: je@hmi.dk

Lærke Buhl