Håndbold og oplevelser på Hou Maritime Idrætsefterskole

Vil du gerne blive en endnu bedre håndboldspiller? Søger du håndbold efterskole? På efterskolen HMI giver vi den hele armen – du kan slet ikke undgå at blive klogere på din håndbold! Vores supermotiverede toptrænere tager hånd om dig både som individuel spiller og som holdspiller. Overvejer du efterskole og elsker du håndbold? På HMI finder du en håndbold efterskole.

På efterskolen kommer du til at arbejde målrettet med idrætspsykologi, anatomi og fysiologi, teknik, taktik, styrketræning, optimale opvarmnings- og træningsøvelser med fokus på skadeforebyggende træning samt – ikke mindst – kvalificeret og individuel sparring fra efterskolens undervisere. Og så kommer du og dine holdkammerater til at spille kampe, masser af kampe i ind- og udland. Idrætefterskolens linjeturene byder på hård træning og fede fællesoplevelser i håndboldens tegn.

Med ungdomstrænerkursus i DHF og DGI-regi samt et hav af uforglemmelige oplevelser på et personligt og håndbold-fagligt plan er du hjulpet godt på vej ind i din fremtid!

Oplev håndboldlinjen helt tæt på Få et indblik i håndboldlinjen ved at se filmen herunder.

Marlene Bentsen

Dansk, Samfundsfag, Håndbold, Gruppelærer

E-mail: mb@hmi.dk

Kim Heine Sørensen

Dansk, Samfundsfag, Håndbold, Gruppelærer

E-mail: ks@hmi.dk

Minik Dahl Høgh