fbpx

Fodbold og oplevelser på Hou Maritime Idrætsefterskole

Er du vild med at spille fodbold? Søger du en efterskole med fodbold?

På HMI’s fodboldlinje får du i den grad trænet og udviklet dit fodboldtalent. Vi arbejder målrettet med alle aspekter af spillet – på holdplan og på individuelt plan – med både praktiske og teoretiske vinkler

Gennem inspirerende og engageret undervisning på HMI’s fodboldlinje, sørger vores topmotiverede og kvalificeret undervisere for at udvikle dig til en dygtig holdspiller. Vi arbejder bl.a. teknik, taktik, styrketræning, optimale opvarmnings –  og træningsøvelser med fokus på skadesforebyggende træning.

 

Vi spiller mange kampe –både udendørs og indendørs – på græs eller kunstgræs, og forhåbentligt kvalificerer vi os til DM.

Derudover så er der den ultimative træningslejr med flere dage – kun med fodbold.

 

Du får mulighed for at få DBU’s trænerkursus C1.

Oplev fodboldlinjen helt tæt på Få et indblik i fodboldlinjen ved at se filmen herunder.

Kim Rasmussen

Fysik/Kemi, Matematik, Fodbold og Gruppelærer

E-mail: kr@hmi.dk

Kim Rasmussen er læreruddannet fra Silkeborg Seminarium. Han er en passioneret idrætsmand, med særlig fokus på fodbold. Han er en af de bærende krafter på FC Skanderborgs hold i 2. division. Han har taget DBUs begyndertrænerkurser og har trænet ungdomshold i Skanderborg inden han startede på seminariet.

Casper Nielsen

Dansk, Idræt, Fodbold, Gruppelærer

E-mail: ca@hmi.dk

Casper er færdiguddannet på læreruddannelsen i Århus anno 2015. Han bruger rigtig meget af sin tid på fodbolden. Til daglig boltrer han sig på Åbyhøjs danmarksseriehold, hvor han er et af de offensive omdrejningspunkter. Derudover er Casper også engageret i foreningslivet i Åbyhøj, hvor han til daglig indgår i klubbens bestyrelse.

Ud over den praktiske erfaring som spiller, har Casper også begået sig som træner på et U15 hold igennem to år, samt været træner på DBU’s fodboldskoler.

Lise Bojer Søndergaard

Fodbold, Dansk, Faglig støtte og inklusion, Gruppelærer

E-mail: ls@hmi.dk