HMI U13-U15 Håndbold Camp 2021

fixed-fodbold

På grund af COVID-19 er vi desværre nødt til at aflyse den planlagte Håndbold-camp. Allerede tilmeldte deltagere får direkte besked fra os, og får naturligvis refunderet det indbetalte beløb. Vi ønsker at levere en oplevelse af høj kvalitet, og det anser vi desværre som muligt under de aktuelle omstændigheder. 

HMI U13-U15 Håndbold Camp 2021 tilbydes igen i uge 42, 2021. Hold øje med hjemmesiden, så du har mulighed for at sikre dig en plads, når der åbnes for tilmelding.

*****

Er du U13-U15 håndboldspiller og har du mod på nye, sjove og spændende udfordringer, så er HMI U13-U15 Håndbold Camp lige noget for dig.

Du vil opleve alt fra basistræning, hvor leg med bold og spilforståelse vil være i fokus, til øvelser med høj intensitet, fysik og adskillige skudvarianter.
Campen vil forløbe over tre dage med to træningspas om dagen. Vi vil udfordre dine individuelle håndboldkompetencer, så du føler, at du får et lærerigt og intenst håndboldforløb uanset niveau. Men vigtigst af alt, så vil vi skabe et sjovt håndboldmiljø, hvor glæde, motivation og fælleskab er drivkraften.

Så er du frisk på at få en forsmag på, hvad det kræver at være professionel, krydret med spændende og sjove håndboldøvelser, så vælg vores håndboldcamp.

Der bliver rig mulighed for at opleve efterskolelivet og få nye venskaber – du bor på rigtige elevværelser og spiser i spisesalen på Hou Maritime Idrætsefterskole og får dermed en forsmag på livet på HMI.

Det hele styres af ansvarsbevidste, voksne mennesker – som helt sikkert kan lære dig noget.

En af håndboldtrænerne: Anders Kragh Martinusen, Fredericia Håndbold.
Udover træningen vil Anders også fortælle om livet som professionel håndboldspiller.

HMI U13-U15 Håndbold Camp foregår tirsdag d. 16. februar kl. 19.00 til fredag d. 19. februar kl. 15.00.

Hvis I kommer flere kan I ønske at dele værelse. Skriv blot navnene under Bemærkninger og at I ønsker at dele værelse.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 895,- inkl. PUMA t-shirt, drikkedunk, træning, efterskoleaktiviteter, måltider og overnatning på elevværelse.

Har du spørgsmål til campen kan du skrive til: rasmusbak@houmi.dk.

 

Sidste frist for tilmelding: 1. februar 2021.

 

Tilmeld