fbpx Et døgn på HMI

Et døgn på HMI

25. maj, 2019 kl. 16.00 - 26. maj, 2019 kl. 16.00 Hou Maritime Idrætsefterskole, Villavej 13-17, Hou 8300 Odder

Overvejer du at tage på efterskole?

Nu får du muligheden for at prøve det af – på Hou Maritime Idrætsefterskole 25. maj kl. 16.00 til 26. maj kl. 16.00.
I løbet af 24 timer på HMI prøver du en af vores idrætslinjer – sejlads, outdoor, fodbold og håndbold, oplever en masse forskellige efterskoleaktiviteter, møder nye mennesker og fornemmer stemningen af at være på efterskole. Måske ved du ikke helt om efterskole er noget for dig, måske er du helt sikker på at du skal afsted – men kom med på Et Døgn på HMI og få en fed forårsoplevelse sammen med en masse andre, der synes det der efterskole lyder lidt spændende.

 

For at deltage skal du være mellem 11-15 år. Ved tilmelding skal du vælge, hvilken linje du vil prøve af, og hvis I kommer flere kan I ønske at dele værelse. Skriv blot navnene i kommentarfeltet og at I ønsker at dele værelse.
Vi glæder os til at se dig!
Arrangementet er GRATIS – inkl. linjetræning, efterskoleaktiviteter, måltider og overnatning på elevværelse.

 

Gratis bustransport

Hvis du bor på Sjælland, Fyn eller i Nordjylland er det muligt at blive kørt frem og tilbage til arrangementet med bus. Østbussen stopper i København, Slagelse, Odense og Fredericia. Nordbussen stopper i Aalborg, Randers og Århus. Info om nærmere bestemt opsamlingssted, samt pladsbestilling til bussen sker tæt på arrangementsstart.

 

Sidste frist for tilmelding: 14. maj 2019.

Tilmeld