fbpx

Vær tryg

Du skal være hjemmefra i et helt år, og måske er det første gang? Det er o.k. at være nervøs, det er helt naturligt – det er dine nye kammerater også. Du kan være helt rolig: Vi tror på dig, og vi vil hjælpe dig og støtte dig, når du har brug for det. Du lærer at stå på egne ben – du vil finde dine egne værdier og mål, og den tillid, som vi viser dig i fællesskabet, og det ansvar for fællesskabet, som vi giver dig, styrker din personlighed og din individualitet.

Husk, vi er der altid for dig og dine kammerater – vi er her for at give med- og modspil.

 

Din gruppelærer

Din gruppelærer er din reserveforælder. Gruppelæreren har særligt ansvar for dig og 10 andre elever. Det er gruppelæreren, der samler og evaluerer alle informationer om eleverne i sin gruppe; det er ham (eller hende), der sammen med skolevejlederen er ansvarlig for udarbejdelse af handlingsplaner, de tre obligatoriske elevsamtaler og for udformning af elevudtalelsen ved skoleårets afslutning. Det er også ham, som du altid kan komme til om både stort og småt.

 

Vagtlærere

På HMI har vi både dag-, aften- og weekendvagtlærere. Vagtlærerne tager sig af praktiske gøremål, deltager i måltider, lektielæsning og hjælper med at sætte gang i og deltager i sociale arrangementer og fritidsaktiviteter på skolen. En vagtlærer kan du også altid trygt henvende dig til.