Badminton

Vi brænder for badminton

Trives du med en ketcher i hånden? Så er badmintonlinjen på HMI stedet for dig.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der rig mulighed for at udfolde dig på banen. Vi sørger for grundig opvarmning og grundtræning, og gennem fysisk træning vil du styrke din kondition, hurtighed og smidighed.

I løbet af året skal vi udfordre os selv med intense dueller, og vi deltager i Østjyske Mesterskaber for badminton sammen med andre efterskoler.

Vi spiller enten i vores egen hal eller i Hou hallen. HMI hallen er altid åben, så du får rig mulighed for at træne også udover din almindelige undervisning. Vi skal nok sørge for, der er udstyr til at komme i gang på, men kommer du til at brænde for faget, anbefaler vi, du selv anskaffer præcist det udstyr, du har brug for.

Du får mulighed for at tage et trænerkursus, så du dermed har de bedste forudsætninger for at komme til at undervise i lokale klubber efter dit ophold på HMI.

På badmintonlinjen får du mulighed for at prøve andre former for ketchersport som speedminton, tennis og padle tennis. Når vi spiller tennis har HMI adgang til to grusbaner, og vi stiller alt udstyr til rådighed, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget.

Vi glæder os til at duellere mod dig!

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på linjefaget Badminton

Jesper Dahl Sørensen
Gruppelærer
matematik, fysik/kemi, fodbold, skolevejleder
Cecilie Krusborg Jensen (barsel)
Lærer
dansk, badminton