Nyheder om kompenserende teknologi og hjælpemidler – udgives af Hjælpemiddelinstituttet
Del
|
RSS

Nyhedsbrev

Der udsendes ikke længere nyhedsbreve fra det tidligere Hjælpemiddelinstitut. Ønsker du fortsat at modtage aktuelle nyheder og oplysninger om kurser/konferencer på området, kan du tilmelde dig Socialstyrelsens nyhedsbrev. 
 

 

Nyhedsbrev

Abbonér på Socialstyrelsens nyhedsbrev, hvis du fortsat ønsker at blive opdateret med nyheder samt kurser/konferencer inden for hjælpemiddelområdet.
Der arbejdes på en løsning, hvor du særskilt kan abbonere på nyheder om hjælpemidler. Indtil videre skal du vælge områderne 'Ældre' og 'Handicap'.
 

Inspirerende europæisk hjælpemiddelkonference
Hvert andet år afholdes den europæiske hjælpemiddelkonference af organisationen »the Association for the Advancement of Assistive Technology in Europe«. I år blev AAATE-konferencen afholdt i Maastricht, og den var efter forfatternes mening en af de bedste hjælpemiddelkonferencer, der nogensinde har været afholdt.
Sådan bruger du webmagasinet Teknologi og handicap
Velkommen til webmagasinet Teknologi og handicap. Webmagasinet udgives af Hjælpemiddelinstituttet og formidler nyheder og viden om hjælpemiddel- og tilgængelighedsområdet. Klik på nyheden og se en video-tutorial, der viser, hvordan du får mest ud af Teknologi og handicap.
Er den tryksårsforebyggende indsats rationel?
Under denne overskrift vil ergoterapeut Helle Dreier på Tryksårskonferencen 29. februar diskutere, om de metoder, vi i dag bruger til at forebygge og behandle tryksår, er optimale, og hun vil give nogle konkrete bud på, hvordan praksis i kommunerne kan forbedres.
Ekspertise på tværs af kommunerne
I takt med at kendskabet til Servicestyrelsens rådgivningsenhed, VISO, breder sig, får enheden flere opgaver. Det er både små og store kommuner, der henvender sig, og henvendelserne drejer sig om mange forskellige typer sager.
Nyt nordisk innovations­miljø på området for velfærdsteknologi
Nordisk Ministerråd, Nordens Velfærdscenter og Hjælpemiddelinstituttet bag nyt innovationsnetværk, som skal medvirke til at fastholde og videreudvikle den nordiske velfærdsmodel samt skabe nytte i Norden ved at opbygge og facilitere et innovativt nordisk samarbejde inden for det velfærdsteknologiske område.

Socialstyrelsen - Telefon: +45 72 42 41 00 - Email: ViHS@Socialstyrelsen.dk