Nyheder om kompenserende teknologi og hjælpemidler – udgives af Hjælpemiddelinstituttet
Del
|
RSS

Nyhedsbrev

Der udsendes ikke længere nyhedsbreve fra det tidligere Hjælpemiddelinstitut. Ønsker du fortsat at modtage aktuelle nyheder og oplysninger om kurser/konferencer på området, kan du tilmelde dig Socialstyrelsens nyhedsbrev. 
 

 

Nyhedsbrev

Abbonér på Socialstyrelsens nyhedsbrev, hvis du fortsat ønsker at blive opdateret med nyheder samt kurser/konferencer inden for hjælpemiddelområdet.
Der arbejdes på en løsning, hvor du særskilt kan abbonere på nyheder om hjælpemidler. Indtil videre skal du vælge områderne 'Ældre' og 'Handicap'.
 

Social på nettet på egne præmisser
Skal mennesker med funktionshæmning ikke have adgang til de samme teknologiske kommunikationsmuligheder som alle andre? En mor til teenager med udviklingshæmning fortæller om vigtigheden af at have adgang til sociale netværksværktøjer.
Så kan de lære det!
Anmeldelse af bogen »Hjelpemidler og tilrettelegging for deltakelse - et kunnskapsbasert grunnlag.«
Fremtidens løsninger koster
Nedskæringer og sparekrav i kommunerne har en negativ indvirkning på hjælpemiddelområdet. Innovation er udset som en afgørende løsning.
De sociale medier skal i brug
Ikt-rådgiver Carol Allen fra North Tyneside i England har flere gange øset ud af sin ekspertise på HITmesse. På årets messe fik Teknologi & handicap en snak med hende om de sociale medier og deres potentiale for personer med funktionsnedsættelser.
Carol Allen opfordrer fagpersoner til at springe ud i brugen af sociale medier.
Service køber man sig til
Når landets politikere stiller krav til kommunerne om at løfte serviceniveauet og samtidig beder kommunerne spare på området, går det ud over velfærden og borgerne. Det mener Knud Aarup, social- og arbejdsmarkedsdirektør i Randers Kommune. Alligevel mener han, at der er grund til at holde fast i velfærdstanken.

Socialstyrelsen - Telefon: +45 72 42 41 00 - Email: ViHS@Socialstyrelsen.dk