Nyheder om kompenserende teknologi og hjælpemidler – udgives af Hjælpemiddelinstituttet
Del
|
RSS

Nyhedsbrev

Der udsendes ikke længere nyhedsbreve fra det tidligere Hjælpemiddelinstitut. Ønsker du fortsat at modtage aktuelle nyheder og oplysninger om kurser/konferencer på området, kan du tilmelde dig Socialstyrelsens nyhedsbrev. 
 

 

Nyhedsbrev

Abbonér på Socialstyrelsens nyhedsbrev, hvis du fortsat ønsker at blive opdateret med nyheder samt kurser/konferencer inden for hjælpemiddelområdet.
Der arbejdes på en løsning, hvor du særskilt kan abbonere på nyheder om hjælpemidler. Indtil videre skal du vælge områderne 'Ældre' og 'Handicap'.
 

Ny vejledning om køb af elscooter
Siden elscooteren i december 2008 overgik fra at være hjælpemiddel til forbrugsgode, har langt flere borgere selv skullet vælge og købe elscootere.

Hjælpemiddelinstituttet har derfor udarbejdet en vejledning til borgerne.

ViHS overtager Teknologi og handicap

Pr. 1. marts er Hjælpemiddelinstituttet blevet en del af Videnscenter for Handicap, Hjælpemidler og Socialpsykiatri (ViHS) i Socialstyrelsen. ViHS arbejder p.t. på at koordinere sine kommunikationsplatforme, og webmagasinet Teknologi og handicap står derfor lidt stille i øjeblikket. Nyt om webmagasinet vil blive annonceret her på siden, så kig forbi løbende. 

Sociologiske perspektiver på sociale medier
De faste holdepunkter forsvinder. Men det gør behovet for dem ikke.
Et lille område, der kræver stor viden
Det er efterhånden fire år siden, at Randers Kommune i lighed med landets øvrige kommuner overtog bevillingen af kommunikationshjælpemidler fra amterne, som nu er nedlagt. Fra nytår tager kommunen alle sager hjem, og det stiller store krav til visitatorerne i kommunens hjælpemiddelenhed.
Nyt nordisk innovations­miljø på området for velfærdsteknologi
Nordisk Ministerråd, Nordens Velfærdscenter og Hjælpemiddelinstituttet bag nyt innovationsnetværk, som skal medvirke til at fastholde og videreudvikle den nordiske velfærdsmodel samt skabe nytte i Norden ved at opbygge og facilitere et innovativt nordisk samarbejde inden for det velfærdsteknologiske område.

Socialstyrelsen - Telefon: +45 72 42 41 00 - Email: ViHS@Socialstyrelsen.dk