Nyheder om kompenserende teknologi og hjælpemidler – udgives af Hjælpemiddelinstituttet
Del
|
RSS

Nyhedsbrev

Der udsendes ikke længere nyhedsbreve fra det tidligere Hjælpemiddelinstitut. Ønsker du fortsat at modtage aktuelle nyheder og oplysninger om kurser/konferencer på området, kan du tilmelde dig Socialstyrelsens nyhedsbrev. 
 

 

Nyhedsbrev

Abbonér på Socialstyrelsens nyhedsbrev, hvis du fortsat ønsker at blive opdateret med nyheder samt kurser/konferencer inden for hjælpemiddelområdet.
Der arbejdes på en løsning, hvor du særskilt kan abbonere på nyheder om hjælpemidler. Indtil videre skal du vælge områderne 'Ældre' og 'Handicap'.
 

Kommunernes kvikservice har vind i sejlene
Kvikservice ved udlevering af hjælpemidler er blevet en fast bestanddel i hjælpemiddelformidlingen i flere af landets kommuner, og trods modstand tyder noget på, at borgerne får en bedre og mere målrettet service end tidligere.
Så kan de lære det!
Anmeldelse af bogen »Hjelpemidler og tilrettelegging for deltakelse - et kunnskapsbasert grunnlag.«
Sikkerhed er tillid

Hjælpemidler er godt sikrede, når de udleveres, men der bør være en bedre kontrol med eftersyn og vedligeholdelse. Det mener både Dansk Handicap Forbund og Spastikerforeningen.

Inspirerende europæisk hjælpemiddelkonference
Hvert andet år afholdes den europæiske hjælpemiddelkonference af organisationen »the Association for the Advancement of Assistive Technology in Europe«. I år blev AAATE-konferencen afholdt i Maastricht, og den var efter forfatternes mening en af de bedste hjælpemiddelkonferencer, der nogensinde har været afholdt.
Ulykker med elscootere og elkørestole
Hvert år sker et uvist antal ulykker med elscootere og elkørestole. Køretræning kan være vejen frem, men på trods af årelang erfaring fra udlandet findes der endnu ingen systematiske tests i Danmark.

Socialstyrelsen - Telefon: +45 72 42 41 00 - Email: ViHS@Socialstyrelsen.dk