Nyheder om kompenserende teknologi og hjælpemidler – udgives af Hjælpemiddelinstituttet
Del
|
RSS

Nyhedsbrev

Der udsendes ikke længere nyhedsbreve fra det tidligere Hjælpemiddelinstitut. Ønsker du fortsat at modtage aktuelle nyheder og oplysninger om kurser/konferencer på området, kan du tilmelde dig Socialstyrelsens nyhedsbrev. 
 

 

Nyhedsbrev

Abbonér på Socialstyrelsens nyhedsbrev, hvis du fortsat ønsker at blive opdateret med nyheder samt kurser/konferencer inden for hjælpemiddelområdet.
Der arbejdes på en løsning, hvor du særskilt kan abbonere på nyheder om hjælpemidler. Indtil videre skal du vælge områderne 'Ældre' og 'Handicap'.
 

Velfærdsteknologi skaber livsglæde og giver mening
Velfærdsteknologi koster penge både at udvikle og benytte sig af. Men for det offentlige er velfærdsteknologi en rigtig god løsning. Det er en investering, der hurtigt forrenter sig, samtidig med at teknologien giver den enkelte borger en meget højere grad af livskvalitet. Og det offentlige tør godt investere, mener Ivan Kjær Lauridsen, velfærdsteknologichef i Aarhus kommune.
Sikkerhed er tillid

Hjælpemidler er godt sikrede, når de udleveres, men der bør være en bedre kontrol med eftersyn og vedligeholdelse. Det mener både Dansk Handicap Forbund og Spastikerforeningen.

Håndbog med muligheder
Der er stor forskel på kommunernes serviceniveaubeskrivelser. I Odense Kommune har man brugt meget tid på beskrivelserne, og personalet bruger retningslinjerne dagligt.
Er den tryksårsforebyggende indsats rationel?
Under denne overskrift vil ergoterapeut Helle Dreier på Tryksårskonferencen 29. februar diskutere, om de metoder, vi i dag bruger til at forebygge og behandle tryksår, er optimale, og hun vil give nogle konkrete bud på, hvordan praksis i kommunerne kan forbedres.
Iværksættere med succes
Nyuddannede it-ingeniører løber med prisen for Årets HITmesse-produkt 2011 for deres afgangsprojekt.

Socialstyrelsen - Telefon: +45 72 42 41 00 - Email: ViHS@Socialstyrelsen.dk